leer alles over golf tijdens golfclinic 55ers

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen organiseert in samenwerking met Golfclub Wythmen een golfclinic voor 55+ers. De kennismaking les bestaat uit een korte instructie, drive, putten en chippen. Als je nu geen idee hebt waar het over gaat, is de golfclinic misschien wel een goed idee.

De golfclinic vindt plaats op dinsdagmiddag 20 september van 13.30 tot 15.00 uur op de golfbaan van Wythmen, Zalneweg 75 in Zwolle. De onkosten bedragen 16 euro. De clubs (stokken) en ballen zijn bij de prijs inbegrepen. Aanmelden kan tot uiterlijk tot 1 september bij landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89 (0529 434570).

De Golfclub Wythmen organiseert op 2 oktober een Open Dag. Deze duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Ook hier is iedereen natuurlijk van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.