Home / archiefcentraal / kuil in omleiding slaat gat in autos

kuil in omleiding slaat gat in autos

Een kuil in een omleidingsroute in Lemelerveld heeft woensdag de bodemplaten van twee personenauto’s beschadigd. Door de beschadiging stroomde er een flinke hoeveelheid olie uit de auto’s op het wegdek van de Handelsweg en de Ambachtstraat.

De omleiding , in verband met werkzaamheden in Lemelerveld, loodst automobilisten die vanaf de Stationsweg komen, over de grote weg naar de Parallelstraat. Hier moeten de automobilisten echter wel een stukje noodweg over, waar een grote kuil in zit. De kuil ligt inmiddels vol met olie.

De brandweer heeft het vervuilde wegdek gereinigd.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.