Home / archiefcentraal / kom achter het geheim van slanke mensen

kom achter het geheim van slanke mensen

Als je slanke mensen vraagt hoe ze zo slank blijven, krijg je meestal als antwoord: Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan. En dat is ook waar: slanke mensen eten gewoon toastjes met brie op een verjaardag. Hoe kan dat? Waarom werkt dat bij hen zo? Tijdens de lezing laat Mieke Kosters zien dat afvallen gewoon leuk is. Het gaat niet over ‘niet mogen’, moeten en afzien. Alles mag. Je eet en drinkt wat jij lekker vindt; er staat niets op de verboden middelen lijst.

Het motto van de methode is: je eet wat je wilt, maar je wilt niet langer te veel eten. Je ontdekt hoe afvallen en te veel eten eigenlijk werkt in je hoofd. Waarom houd je die hand niet uit dat pindabakje en eet je steeds weer te veel als je je verveelt? Na de lezing op 31 augustus wil je niet langer een ‘overeter’ zijn. Je pakt de regie over je eigen eetgedrag en zegt zonder frustraties nee tegen te veel eten.

Ter inspiratie krijg je in het boek 28 voorbeelden van dagmenu’s. Terwijl je oefent met de nieuwe mindset, ontwikkel je in deze methode een goed basiseetpatroon. De dagmenu’s helpen je daarmee op weg. Van de Lekker-veel-brooddag tot de Drankdag of Oostersedag er is altijd wel een dag die past bij je plannen of stemming.

Tijdens de lezing op 31 augustus in Nieuwleusen maak je kennis met de methode, ontdek je welke lastige eet- en drinksituaties jij hebt en hoe je daar voortaan mee omgaat. Daarmee val je gemiddeld een kilo per week af. De lezing duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Aanmelden kan vooraf bij de bibliotheek. Vanaf woensdag 10 augustus zijn er toegangskaartjes te koop in bibliotheek Dalfsen en Nieuwleusen. Bibliotheekleden betalen 5 euro en niet-leden betalen 6 euro entree.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.