Home / archiefcentraal / kinderfestival zet ommen op zijn kop

kinderfestival zet ommen op zijn kop

Het Kinderfestival op de Ommer Bissingh was een waar feest. De kinderen deden enthousiast mee met diverse optredens, liepen over de catwalk als echte modellen en lieten zich in de make-up zetten door Glamour for Kids. Met een fotoshoot als herinnering is het natuurlijk helemaal compleet. Ook was er een levend memoryspel, een sprookjesbus en wachtrijen voor de suikerspin-, popcorn- en ijskar.

Een ander onderdeel was de ballonnenwedstrijd. Hier leek het nog even mis te gaan, omdat alle kaartjes op waren. Gelukkig werden die weer aangevuld en kon iedereen weer meedoen. Op het grote podium waren het Bultje en zijn vrienden die afwisselend met Bob en Babet de hele Markt op de kop zetten. De kleinsten konden in een grote berg zand op zoek naar de grote schat en de wat groteren konden van de hoge glijbaan van negen meter. Toch waren het niet de kinderen die dat end vonden…

Volgende week is er een heel andere Ommer Bissingh. Thema is dan ‘Nostalgisch Ommen’. Het palingroken staat dan bijvoorbeeld op het programma. HKO verzorgt een prachtig afwisselend programma op het Kerkplein, zoals een nostalgische modeshow en een dorsdemonstratie. Sgt. Wilson Army Show is met een geheel nieuwe show op de muziekkoepel te bewonderen. Dit en meer op woensdag 17 augustus in Bissinghstad Ommen. Meer informatie vind je op ommerbissingh.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.