Home / archiefcentraal / kinderdag met spetterende jeugdmusical

kinderdag met spetterende jeugdmusical

Iedereen die wil genieten van deze vrolijke musical kan terecht op de tribune, die op de oever van de Vecht geplaatst wordt voor Hotel de Zon, of gebruik maken van de staanplaatsen op het festivalterrein naast Hotel de Zon. De toegang voor deze musical is gratis.

In de musical ‘Bibi en het Pirateneiland’ beleven knuffelkonijn Bultje en zijn vriendjes allerlei spannende avonturen en de kinderen kunnen zelf meedoen. Ongeveer negentig kinderen kunnen deelnemen aan verschillende workshops. In acht groepen van tien- tot twaalftallen wordt er met de kinderen gerepeteerd. Ze leren een dans, studeren een lied in, werken mee aan het decor, worden geschminkt en spelen uiteindelijk een rol in de musical. Aan het eind van de middag vindt de generale repetitie plaats met de acteurs van de Beerze Bulten.

De artistieke leiding van deze Festival de Vecht Kinderdag is in handen van Esther van Dorland en Susanne van Dijk. Naast de professionele acteurs zal een team van betrokken vrijwilligers de kinderen gedurende de dag begeleiden. Om alles voor de kinderen nóg aantrekkelijker te maken staan er de hele dag op de oevers van de Vecht diverse kinderattracties, zoals springkussens en nog veel meer.

Voor meer informatie en het aanmelden van kinderen voor de workshops kun je kijken op www.festivaldevecht.nl. Via deze website kunnen ook enthousiaste hulpouders zich aanmelden.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.