Home / archiefcentraal / jan willem bentum opvolger notaris spruijt

jan willem bentum opvolger notaris spruijt

“Onze wens om de werkzaamheden verder uit te breiden was er al langer. Toen zich de overname van de praktijk van notaris Spruijt zich voordeed, was onze keus dan ook snel gemaakt”, aldus notaris Bentum (41), die nu nog in Emmen woont, maar binnenkort met zijn gezin naar Ommen gaat verhuizen. “Ommen is als Vechtdal gemeente een mooie plek om wonen en te werken. In mijn vrije tijd mag ik graag mountainbiken. Dat kan in Ommen bijna naast de deur”.

Na zijn studie rechten is Bentum in 1995 begonnen als kandidaat-notaris. “Ik heb op meerdere notariskantoren in diverse regio’s gewerkt en heb op die kantoren in alle notariële rechtsgebieden ruime ervaring opgedaan. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt op Terschelling en Vlieland. Ik sta garant voor een zakelijke, praktische en heldere benadering van juridische problemen en het vinden van creatieve en adequate oplossingen die passen bij de situatie en de cliënt. Als notaris ben je een juridisch adviseur op vaak belangrijke momenten in een mensenleven, zowel zakelijk als privé. Daarbij staat bij mij de persoonlijke benadering voorop”, aldus Bentum

In 2009 werd Bentum als notaris benoemd in Hardenberg met een kantoorvestiging in het gebouw De Schans. Bentum Nijboer Notarissen – met vestigingen in Hardenberg en Ommen – is een modern notariskantoor dat alle gebruikelijke notariële diensten biedt.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.