jaarlijks koersbaltoernooi dalfsen in hoonhorst

Aan het toernooi nemen vanuit Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen teams deel die strijden om de Koersbalbeker van de gemeente Dalfsen. Het eerste team van Hoonhorst, dat vorig jaar in Hoonhorst won, zal de strijd aangaan om de beker in Hoonhorst te behouden.

Wethouder Maurits von Martels zal namens de gemeente Dalfsen rond 17.15 uur de Dalfser Koersbalbeker aan de winnaar overhandigen. De organisatie van het toernooi ligt in de handen van koersbalclub Hoonhorst met ondersteuning van Welzijn Ouderen Lemelerveld. Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van enkele plaatselijke en regionale sponsors. De toegang tot de Potstal is gratis en voor informatie kun je terecht bij meneer Meijerink via 0529-401374.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.