Home / archiefcentraal / irene aalvink wint voice of ommen

irene aalvink wint voice of ommen

De finale van de Voice of Ommen, die gehouden is tijdens de vierde Bissinghdag, is gewonnen door Irene Aalvink. Zij ging naar huis met de hoofdprijs die bestond uit een eigen CD, die binnenkort in de studio van Jan Kistjes wordt opgenomen en ze mag met twee personen, drie dagen geheel verzorgt naar Parijs. Deze prijs is aangeboden door het Ommer Nieuws.

Naast de Voice of Ommen stond deze vierde Bissinghdag ook in het teken van het dancefestival Explosion. De organisatie heeft zichtbaar koste noch moeite gespaard om dit nieuwe evenement in een bijzondere ambiance neer te zetten. Ook de Zumba lessen vonden gretig aftrek bij de bezoekers. Daarnaast waren tal bijzoekers druk in de weer met spuitbussen verf voor het bedrijven van graffitikunst.

Woensdag 10 augustus zijn de kinderen weer de baas en dus staat het kinderfestival op de kalender. Met onder andere optredens van de animatieteams van de Kleine Wolf, de Beerze Bulten en de sprookjescamping, Schatgraven, de kinderbraderie. Voor de ouders is er dan altijd een bustour door de omgeving. Kaarten hiervoor zijn te koop bij de Voordeelhal. De kermis is er nog tot en met zaterdag 6 augustus.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.