informatiebijeenkomst over reuma therapie

Van Koulil concludeert in haar proefschrift: “Tailored cognitive behavioral therapy in fibromyalgia” (Op maat gesneden cognitieve gedragstherapie) dat de multidisciplinaire behandeling veelbelovend is om het fysieke en emotionele functioneren van patiënten met reuma op korte en langere termijn te verbeteren. “Behandelde patiënten gaven aan dat ze minder pijn, vermoeidheid, beperkingen, angst en depressie ervoeren, dan patiënten uit de controlegroep. Ook de impact van hun fibromyalgie op het dagelijks leven verminderde vergeleken met patiënten uit de controlegroep. Deze positieve uitkomsten waren er ook zes maanden later. Ook verbeterde hun fysieke conditie.”

Opgeven voor de bijeenkomst kan bij Jojanneke ten Brinke: Balans Fysiotherapie en Fitness via 0529 432130 of info@balansfysiotherapie.nl. Ook kan dit bij Edwin Reurink: Fysiotherapie Carrousel via 0529 451853 of info@fysio-ommen.nl. Tot slot kan opgeven ook bij Korrie van den Ende: Psychologische begeleiding via 0529 430494.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.