Home / archiefcentraal / goede service hoeft niet duur te zijn

goede service hoeft niet duur te zijn

Naast de nieuwste Peugeot modellen verzorgt Auto Palace Ommen tevens een APK keuring voor nog geen 20 euro, ongeacht welk merk. Ook als je jouw auto vakkundig wilt onderhouden ben je bij de Peugeot dealer uit Ommen aan het juiste adres.

Daarnaast is het bedrijf altijd creatief met het verzinnen van acties. Want wie winterbanden besteld bij Auto Palace Ommen maakt daarbij kans op een ballonvaart. Michellin winterbanden, inclusief velgen, opslag en montage zijn in Ommen te verkrijgen tegen een gunstige prijs.

Auto Palace Ommen, voorheen Autobedrijf Karsten, maakt deel uit van de Auto Palace Groep. In 2010 hebben zij hun zestigjarig bestaan gevierd. Je kunt de Ommense Peugeot dealer vinden aan de Patrijsstraat 1 in Ommen. Meer informatie vind je op www.mijnpeugeotgarage.nl of bel naar 088-0035605.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.