Home / archiefcentraal / gezellig samen met je kind muziek maken

gezellig samen met je kind muziek maken

Carinova start woensdag 21 september met de cursus ‘Muziek op schoot’. De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten en gaat door tot 14 december. De cursus duurt telkens van 9.00 tot 11.00 uur. De cursus vindt plaats in het wijkgebouw, Ruitenborghstraat 30 in Dalfsen. Baby’s vanaf 4 maanden en peuters tot 4 jaar kunnen meedoen. De kinderen worden ingedeeld bij leeftijdsgenootjes. Opgeven kan tot 5 september via 0900 8662 of carinova.nl. De kosten bedragen 85 euro (75 euro voor leden van het Carinova Servicepakket).

Tijdens de cursus wordt niet alleen gezongen maar ook gespeeld. De tijd vliegt voorbij met liedjes, kringspelletjes, bewegen, luisteren, dansen en muziek maken met speelgoed en muziekinstrumenten. De cursus wordt gegeven door een docent met een gespecialiseerde opleiding ‘Muziek op schoot’.

Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Door regelmatig met muziek bezig te zijn wordt deze natuurlijke aanleg verder ontwikkeld.

Het samen muziek maken is goed voor de band tussen ouder en kind. Het stimuleert de motoriek, de spraak/taalontwikkeling en de emotionele en sociale ontwikkeling.

Maar bovenal is het gewoon leuk en gezellig om samen te zingen en muziek te maken.

Voor meer informatie over Carinova kun je kijken op carinova.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.