ga mee op safari bij staatsbosbeheer

In een groep met begeleider ga je op pad en je zult versteld staan wat er allemaal te zien, ruiken en ontdekken valt in het bos. Heb je weleens een snelweg in het bos gezien? Of wat dacht je van het maken van een parfum met bosgeuren? In het bos zijn ook allerlei mooie dingen te vinden waar je een echt kunstwerk van kunt maken.

Het wordt vast en zeker een tocht vol ontdekkingen, waarbij je ook je ogen de kost moet geven en aan het speuren moet. Het Bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer vind je aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. Voor meer informatie kun je ook kijken op

staatsbosbeheer.nl en np-desallandseheuvelrug.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.