Home / archiefcentraal / fout parkeerverbod in beerze

fout parkeerverbod in beerze

“Het bewuste bord staat, komende vanaf Marienberg in westelijke richting over de kruising met de provinciale weg A36 richting Beerze Ommen. Even voorbij het bruggetje over een watertje, doch nog voor recreatiepark ‘Beerzerbulten’, staat het verkeerde bord aan de rechterzijde”, meldt hij. “Blijkbaar is nooit een ambtenaar van de gemeente Ommen op het idee gekomen dat dit bord geen wetskracht heeft. Ook van politiezijde blijkbaar niet. Het is natuurlijk spijtig dat mogelijk mensen in het verleden een bekeuring hebben gehad aangaande het parkeren, terwijl dit gezien het bord niet strafbaar was. Ik wil hier bij deze melding van maken, in de hoop dat er ter zijner tijd een rechtsmatig bord wordt geplaatst.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.