fladderaars in de schemering bij in het bos

Vleermuizen zijn geheimzinnige dieren waar heel veel verhalen over bestaan. Welke verhalen zijn nu waar en welke zijn verzinsels? Voordat je naar buiten gaat vertelt de boswachter het één en ander over vleermuizen in het algemeen en in het bijzonder over de vleermuizen op de Sallandse Heuvelrug. Daarna ga je met de boswachter naar de rand van het bos en hei waar je misschien wel vleermuizen tegenkomt. Met een bat-detector wordt geprobeerd geluiden op te vangen van dit nachtdier. Aan de signalen is te horen welke soort het is.

Voor aanmelding en informatie kun je contact opnemen met het Bezoekerscentrum Staatsbosbeheer, Grotestraat 281 in Nijverdal (0548 612711). Ook kun je kijken op staatsbosbeheer.nl of np-desallandseheuvelrug.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.