Home / archiefcentraal / familieconcert met lokale talenten

familieconcert met lokale talenten

De Stuwzangers uit Vilsteren openen het Familieconcert. Dit gezellige shantykoor zorgt gelijk voor de goede sfeer en het publiek kan uit volle borst meezingen. Na het shantykoor zullen verschillende koren en verrassend samengestelde gelegenheidsformaties liederen zingen, begeleid door pianist Bouwe Bruins.

Jong talent in de vorm van de prijswinnaars van de Kunstbende Overijssel laten zien dat zij niet voor niets prijswinnaars geworden zijn. Het publiek kan kennismaken met popgroep M.E.N.S. uit Almelo, onder leiding van de zangers Zoe Bhikharie en dansgroep Timeless uit Sibculo. De enthousiaste dansgroep Timeless bestaat uit 12 danseressen in de leeftijd van 13 tot en met 19 jaar oud. Aansluitend zal de G.V.O. een spectaculaire demonstratie streetdance laten zien.

De winnaars van de eerste tot en met de derde prijs van de ‘Voice of Ommen’ mogen hun winnende performances nog een keer ten gehore brengen en de middag wordt afgesloten met een geweldig concert van Niels van der Gulik & Band. Voor de kenners: Niels was de zanger van Cripple Creek Ferry, die de songs van Crosby, Stills, Nash & Young speelden. Met zijn nieuwe band speelt Niels akoestisch de mooiste Nederlandstalige liedjes van Ramses Shaffy, Doe Maar, Boudewijn de Groot,Toon Hermans en De Dijk. Allemaal bekende liedjes met een hoog meezinggehalte met zo af en toe een rustpuntje tussendoor.

De presentatie van het sprankelende Familieconcert is in handen van Arvin Swarts. Kaarten voor het Familieconcert kosten 5 euro per persoon en zijn verkrijgbaar via www.festivaldevecht.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.