Home / archiefcentraal / extra spannend in onderlinge golfcompetitie

extra spannend in onderlinge golfcompetitie

Harry Eshuis en Jan Hekman strijden om de tweede en derde plek bij de senioren, ook hier een gelijk opgaande wedstrijd waarbij Harry het op hole 17 en 18 net iets beter deed dan Jan en met 2 onder par eindigde (52 slagen) en Jan op par (54 slagen). Wederom was het Jos Harmsen die weer een geweldige party op de mooie grasmat legde even als Jan Tijhuis en beide matadoren eindigden ook op 2 onder par. Door deze uitslag kregen Harry Eshuis, Jos Harmsen en Jan Tijhuis 10 punten bijgeschreven voor het tussen klassement, Jan Hekman 7 punten, Herman Scholten 6 en Hans Strijkveen 5 punten.

Tevens werkte door deze uitslag Jos Harmsen zijn punten achterstand weg op Herman Scholten en hebben beide nu 151 punten, Hans Strijkveen gaat nog op kop met 159 punten en met nog zes wedstrijden te gaan zullen deze drie onderling uit moeten maken wie de algemeen kampioen strokeplay kan worden. Theo Otten kwam deze week niet in actie en blijft op 114 punten staan, Harry Eshuis (81) Jan Hekman(79) en Henri Duerink (79) volgen op afstand. In het stabelford klassement ( hier wordt rekening gehouden met het niveau van de speler) behaalde Harry Eshuis 40 stableford voor zijn ronde 52 en ook hier 10 punten voor het tussenklassement voor Harry, en tevens ging zijn handicap met een vol punt naar beneden en staat nu op 1,4.

Bert Duerink scoorde 39 stableford met zijn ronde 57 en kreeg 9 punten. 8 punten waren voor de ronde van 54, goed voor 38 stableford voor Jan Hekman. Voor Martin Holterman, Gerrit Ekkelkamp, Jos Harmsen en Diny Fransen worden 7 punten bijgeschreven voor de behaalde 37 stableford punten voor hun respectievelijke ronde van 57, 61, 52, en 64. In dit klassement gaat Anja Duerink nog steeds op kop met 82 punten, maar ook hier is Jos Harmsen de runner-up en staat nu op 77 punten Diny Fransen met 68 punten en Herman Scholten met 66 punten liggen ook nog op loer om hoger op te komen. Zie voor de volledige uitslag en standen www.nppb.nl wtc lemele

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.