Home / archiefcentraal / explosion festival 2011 is een feit

explosion festival 2011 is een feit

De bezoekers wisten zich in de regen goed te vermaken. De organisatie vond het geweldig om al die op en neergaande parapluutjes op het ritme van de muziek te zien. “De show zat perfect in elkaar en maakte veel los bij de bezoekers. We hebben kunnen zien dat Ommen er echt aan toe is. Het leeft nu echt onder de mensen”, aldus de organisatie. Voor hen is het een bevestiging en uitdaging om het volgend jaar nog groter en spectaculairder aan te pakken.

Om deze spetterende editie niet te vergeten, is er een aftermovie. Zo kan iedereen terugkijken en genieten van een geslaagde editie van Explosion Festival. Foto’s en video’s komen één dezer dagen online op de webiste www.explosionfestival.nl.

Volgend jaar staat er een nieuwe editie gepland en daar zijn weer nieuwe ideeën voor nodig. Denk jij hét perfecte idee te hebben om Explosion Festival nog beter te maken? Mail dan je idee naar info@explosionfestival.nl. Misschien wordt dit wel meegenomen en zie jij je eigen idee terug bij de volgende editie.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.