Home / archiefcentraal / een boel punten gehaald bij pitch en putt

een boel punten gehaald bij pitch en putt

Jos Harmsen uit Lemelerveld en Jan Hekman uit Ommen hadden 55 slagen nodig deze ronde en kregen elks 8 punten bijgeschreven. Bert Duerink rondje 58 en Henri Duerink en Joep van Mourik rondje 59, Jan Willem vd Berg (61) en Jan Nekkers en Diny Fransen rondje 62 kregen allemaal punten voor het tussen klassement. Hans Strijkveen gaat hier op kop met 140 punten gevolgd door Herman Scholten met 128 die weer gevolgd wordt door Jos Harmsen met 122 punten.

In het stableford klassement deed Diny Fransen goede zaken met haar ronde van 62 slagen, goed voor 40 stabelford punten en de tien wedstrijdpunten. Hans Strijkveen en Theo Otten kregen voor hun ronde 51, 39 stableford punten en 9 wedstrijd punten. Jan Hekman (55) Henk Bendijk (63), Wim Grondman (65) Bert Duerink (58), en Theo Leestemaker (74) slagen kregen voor hun ronde 37 stableford punten en 7 punten voor het tussenklassement. Twee wedstrijdpunten waren er voor Jan Willem van der Berg en Anja Duerink die 36 stableford punten scoorden met hun van 61 en 66 slagen.

In het tussenklassement gaat Anja Duerink nu op kop met 82 punten, met 62 punten staan Henk Bendijk, Jos Harmsen en Gerrit Tempert gezamenlijk op een tweede plaats. Wim Grondman volgt weer met een punt op deze heren.

Zie voor de volledige uitslag nppb.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.