Home / archiefcentraal / drie gewonden bij aanrijding op varsenerdijk

drie gewonden bij aanrijding op varsenerdijk

Vermoedelijk is de 34-jarige automobiliste uit Dronten, die uit de richting Dalfsen kwam, door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft geraakt, waar op dat moment een tegemoetkomende bus aan kwam rijden. Deze kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De twee kinderen van 1 en 4 jaar oud, zijn met licht letsel naar het ziekenhuis vervoerd. In de bus zaten op het moment van het ongeval geen passagiers. De chauffeur is ongedeerd gebleven. De N340 is enige tijd afgesloten geweest.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.