Home / archiefcentraal / de mooiste fietsroutes op een rij

de mooiste fietsroutes op een rij

Een veel gehoorde vraag is: ‘Wat is nu de mooiste plek om te fietsen?’. Die staan nu dus in één boekje op een rij. De routes variëren in lengte van 24 tot 47 km. In het boekje staan ook nog drie routes voor de geoefende fietser van 75 tot 85 kilometer.

Per route is een full color routekaartje opgenomen en een routebeschrijving met daarbij een overzicht van de bezienswaardigheden onderweg. Natuurlijk kun je ook vinden waar je een kopje koffie kun drinken of kunt lunchen. De Rustpunten en oplaadpunten voor de elektrische fiets worden ook vermeld.

Het boekje ‘Fietsen in Salland’ is verkrijgbaar bij de Sallandse VVV’s en via sallandnatuurlijkgastvrij.nl. De makers zijn benieuwd naar je ervaringen met de routes. Wat vind je de mooiste fietsroute? Wat vind je het mooiste plekje? Waar werd je gastvrij ontvangen? Op [url=http://www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl]sallandnatuurlijkgastvrij kun je je mening kwijt en foto’s uploaden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.