de broederband hervat repetities

Ook de leerlingen onder leiding van Gery Middag beginnen weer, tegelijk met de scholen.

Voorzitter Chris Stuut laat weten dat De Broederband nog wel wat nieuwe leden kan gebruiken. Zowel voor het orkest als voor de drumband. Opgeven hiervoor kan bij Stuut via (0529-251790) of bij secretaris Jan Maathuis via 0529-267046. Als leerling krijg je een goede opleiding van professionele leerkrachten.

Het is ook mogelijk om tijdens een repetitie van De Broederband een kijkje te komen nemen. Het orkest repeteert op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur en de drumband doet dit op donderdag van 20.00 tot 21.30 uur. Alle repetities en lessen vinden plaats in het verenigingsgebouw De Tuba aan de van Alewijkstraat in Beerzerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.