dans mee met volksdansgroep internationaal

Volksdansgroep Internationaal begint weer met repeteren. Iedere woensdagmiddag komt de dansgroep bij elkaar in het Hervormd Centrum in Ommen om een uurtje actief te dansen. Onder deskundige leiding van danslerares Herja leert de groep dansen uit verschillende landen.

Nieuwe leden zijn oo van harte welkom, zowel dames als heren. Je kunt vrijblijvend komen kijken of meedansen. De volksdansgroep begint op woensda 7 september om 13.30 uur. Zij houden open huis op 14, 21 en 28 september van 13.30 tot 14.30 en van 14.45 tot 15.45 uur. Voor informative kun je contact opnemen met Landstade Welzijn Ouderen via 088-8508810.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.