Home / archiefcentraal / dans mee met volksdansgroep internationaal

dans mee met volksdansgroep internationaal

Volksdansgroep Internationaal begint weer met repeteren. Iedere woensdagmiddag komt de dansgroep bij elkaar in het Hervormd Centrum in Ommen om een uurtje actief te dansen. Onder deskundige leiding van danslerares Herja leert de groep dansen uit verschillende landen.

Nieuwe leden zijn oo van harte welkom, zowel dames als heren. Je kunt vrijblijvend komen kijken of meedansen. De volksdansgroep begint op woensda 7 september om 13.30 uur. Zij houden open huis op 14, 21 en 28 september van 13.30 tot 14.30 en van 14.45 tot 15.45 uur. Voor informative kun je contact opnemen met Landstade Welzijn Ouderen via 088-8508810.

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.