Home / archiefcentraal / cursus mandela tekenen van start

cursus mandela tekenen van start

Deze cursus wil je inspireren tot het ontdekken van de creativiteit in jezelf. De cursus is geschikt voor iedereen die graag wil tekenen vanuit het gevoel, of op een kunstzinnige manier naar zichzelf op zoek wil gaan.

Tekenen wil zeggen ‘tekens maken’. Het is een manier om wat innerlijk leeft naar buiten te brengen en te laten zien. Eigenlijk is tekenen dus een taal, een communicatiemiddel. Hoe je die taal moet verstaan ga je leren.

Mandala betekent cirkel. Tekenen binnen een cirkel werkt harmoniserend en rustgevend. Mandala-tekenen is een ontspannende bezigheid waarbij je naar jezelf leert kijken en waarbij vooral het kunstzinnige aspect, het ontdekken van je eigen mogelijkheden om te komen tot een uniek resultaat, naar voren zullen komen.

Deze cursus is dan ook geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken maar ook voor mensen die gewoon fijn bezig willen zijn. Tekenvaardigheid is niet nodig. Cursisten maken vaak na de eerste les al de mooiste mandala’s en staan meestal verbaasd over zichzelf.

De cursus start op woensdagavond 14 en 21 september in Ommen. Maximaal aantal deelnemers is tien. In beide groepen zijn nog een aantal plaatsen vrij. Voor opgave of inlichtingen kun je bellen jaar 0529-453981.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.