Home / archiefcentraal / cursus carinova borstvoeding de beste start

cursus carinova borstvoeding de beste start

Carinova organiseert ‘Borstvoeding, de beste start!’ in samenwerking met de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en een lactatiekundige. Borstvoeding is de beste en meest natuurlijke voeding voor de baby. Moedermelk bevat niet alleen de nodige voedingsstoffen, maar ook antistoffen die de baby beschermen tegen ziekten en infecties. De cursus is bedoeld voor aanstaande moeders en voedende moeders. Partners zijn ook welkom.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Home / archiefcentraal / cursus carinova borstvoeding de beste start

cursus carinova borstvoeding de beste start

Carinova houdt donderdag 22 september in Ommen de cursus ‘Borstvoeding, de beste start!’. De cursus duurt van 19.30 tot 21.30 uur en bestaat uit twee avonden: 22 en 29 september. Locatie voor de cursus het wijkgebouw, Jhr. van Nahuysstraat 66, Ommen. Opgeven kan tot 5 september via 0900 8662 of carinova.nl. De cursus is gratis.

De cursus is in samenwerking met de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en een lactatiekundige. Borstvoeding is de beste en meest natuurlijke voeding voor de baby. Moedermelk bevat niet alleen de nodige voedingsstoffen, maar ook antistoffen die de baby beschermen tegen ziekten en infecties. De cursus is bedoeld voor aanstaande moeders en voedende moeders. Partners zijn ook welkom.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.