Home / archiefcentraal / creatieve namen voor vechtdalse tuk tuks

creatieve namen voor vechtdalse tuk tuks

De prijswinnaars mochten de Tuk Tuk zelf van de door hun bedachte naam voorzien. Daarnaast wonnen de geluksvogels een arrangement van Vechtdal Express, waarmee ze met hun familie een dag door het Vechtdal mogen tuk tukken. Tevens kregen de kinderen als beloning voor hun creativiteit een echte Vechtdal Express trofee.

“We hebben ontzettend veel reacties gehad op deze prijsvraag. Zeker 150 kinderen hebben een naam weten te bedenken voor onze Tuk Tuk’s”, vertelt Natasja Martin van Vechtdal Express. Naast deze vier Tuk Tuk’s is Vechtdal Express in bezit van nog drie Tuk Tuk’s. Die hebben al even grappige namen als hun opvolgers: Toet Toet, Wiebel en Wabbel. “Die laatste twee namen zagen wij ook tussen de prijsvraaginzendingen zitten. We vonden deze namen toch ook wel erg leuk, dus hebben we deze twee, nog naamloze, Tuk Tuk’s Wiebel en Wabbel genoemd.

Wie ook eens een rit in de Vechtdal Express Tuk Tuk wilt maken of benieuwd is naar de arrangementen die aangeboden worden kan een kijkje nemen op www.vechtdalexpress.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.