column ilona lagas twitteren

Als je al die bedrijven op Twitter volgt, dan zie je hoe actief juist zij, die de toeristen vermaken en verwennen, zich constant via de moderne sociale media melden. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken, dat dit middel voor veel ondernemers heel belangrijk is. In een oogopslag zie je wat er te doen is en waar. Als je die ondernemers wilt helpen retweet je gewoon de tekst en al jouw volgers krijgen de zelfde tekst te zien.

Het werkt een beetje verslavend en ik heb nog wel eens de neiging soms een persoonlijke reactie op een tweet te geven, maar dat moet je eigenlijk gewoon via een rechtstreekse mail doen. Niet omdat het geheim zou zijn , maar de meeste persoonlijke reacties zijn niet interessant voor derden en vaak volstrekt onbegrijpelijk. Nee, de beste tweets zijn kwinkslagen op het nieuws en gevatte reacties op meningen. De leukste kwam vanavond langs van de politie Westland, die de burgers opriep niet meer te bellen met de melding dat er een licht- en warmtegevend verschijnsel te zien was, want volgens de politie is het gewoon de zon.

Ik ga nog even van dit verschijnsel genieten en zie u weer terug op 29 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.