bos bedden loopgroep loopt weer een eind

Bij de Kolkloop in Blokzijl was Bert de Boer de snelste bij de wedstrijd over 5,4 kilometer. Hij liep een tijd van 19.16 minuten. Jan Mannes liep een tijd van 27.43 minuten. Bij de wedstrijd over 8 kilometer won Harold Kruidhof met een tijd van 30.09 minuten de tweede prijs bij de recreanten. Harm Dunnink liep 37.18 minuten.

Bij de zesde van de wekelijkse Brinklopen in Diever liep Kees van der Weide de 5 kilometer in een tijd van 31.22 minuten. Albert Mussche nam in Verbania, Italië deel aan een wedstrijd over 5,7 kilometer. Met een tijd van 23.13 minuten werd hij tweede van de 49 deelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.