bootjes op de vecht en veel artiesten

Het Vecht Concert begint met de betoverende pianoklanken van Masataka Goto. Deze pianist van wereldklasse trakteert zijn publiek op werken van Beethoven en Liszt. Dat Goto opgenomen is in het Festival programma is zeer bijzonder en alleen mogelijk geworden door de samenwerking met de organisatie van het Franz Liszt Concours en het Grachtenfestival aan de Maas. Na Goto’s optreden zal zanger Roy Angelo een heerlijk romantisch repertoire ten gehore brengen met daarin een spectaculaire verrassing. Roy Angelo maakt deel uit van de zojuist verschenen cd ‘Romantic Voices’. Ook staat de vrolijke jaren 40 muziek van de Andrew Sisters op het programma. Daarna laten Trio Rosenberg & Van Mullem het publiek uit hun dak gaan met hun swingende jazzy gypsy muziek. De drie geweldige muzikanten komen uit zeer bekende muzikale families. Sani van Mullem wordt gezien als een van de beste zigeunerbassisten ter wereld.

Met het optreden van Rochelle heeft de organisatie van het Festival nog een supertalent binnengehaald. Rochelle is de kersverse winnares van X Factor 2011. Twee weken na het winnen van X Factor heeft zij haar eerste gouden plaat al ontvangen voor ‘No air’. Haar singles stonden direct op nummer 1 (No air) en op nummer 2 (Strong) in de iTunes single charts. Tijdens het Vecht Concert kan Ommen voor het eerst live kennismaken met de zeer talentvolle zangeres. Syb van der Ploeg en zijn Band zullen ter afsluiting een spetterend concert geven met populaire popsongs van toen en nu. Syb is bekend als zanger van De Kast en het tv programma ‘De beste zangers van Nederland’.

De presentatie van de avond is in handen van Ernest Beuving van het succesvolle cabaret trio Ernesto & Marcellino met Wilfried Finkers. Hij zal de avond niet op een standaard manier aan elkaar praten, maar zorgen voor veel vrolijke en hilarische momenten en met een aantal super komische verrassingen tussendoor.

Informatie

Kaarten (tribune- en staanplaatsen) voor het spectaculaire Vecht Concert zijn verkrijgbaar via www.festivaldevecht.nl. Via deze website worden ook diverse aantrekkelijke arrangementen aangeboden voor bedrijven en personen, die met meer mensen willen komen kijken. De arrangementen variëren van een diner vooraf of tijdens het concert bij Hotel de Zon tot het huren van een loungesloep met picknickmand en wijnen aan boord of plaats op een grote VIP boot met catering aan boord.

Drijvend podium

Het grote drijvende podium komt te liggen in de Vecht voor Hotel de Zon. Tijdens dit ongekend grootse evenement verschijnen op het podium artiesten, zoals de winnaar van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours 2011, de japanner Masataka Goto, Roy Angelo, Trio Rosenberg & Van Mullem, Rochelle en Syb van der Ploeg en Band.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.