Home / archiefcentraal / binnenkort ook volleybalplaatjes in het schap

binnenkort ook volleybalplaatjes in het schap

Na de voetbalplaatjes komen er nu ook volleybalplaatjes in de supermarkt. De Nederlandse Volleybal Bond heeft een aantal vereniging hiervoor benaderd. Volleybalvereniging Flash/De Hypotheekgroep uit Nieuwleusen heeft een overeenkomst gesloten met Plus Bakker. Als het goed is gaat de actie zaterdag 8 oktober beginnen.

Voor de actie wordt van alle competitie- en recreantenleden, trainers en coaches een portretfoto gemaakt. Ook is het de bedoeling dat er teamfoto’s en groepsfoto’s van de commissies komt. Plus Bakker stelt voor alle leden van de vereniging een gratis boek beschikbaar.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.