bewegen om conditie te behouden

De les begint met een Zumba-warming up, dan een stretching en een cardio-gedeelte. Alles op een lekker muziekje. Tijdens de les maken de deelnemers afwisselend gebruik van steps, gewichtjes en Dynabands (elastische banden).

Het laatste halfuur bestaat uit spieroefeningen volgens de Pilates- en Callanetics methode.

Pilates is een ideale manier om verslapte spieren steviger te maken en de oefeningen versterken de dieper gelegen spieren in de buik, billen, benen en de rug. Hiermee voorkom je zelfs rugklachten. De oefeningen zijn geschikt voor jong en oud. Je kunt gratis één les vrijblijvend meedoen. Vanaf vrijdag 5 september starten de lessen.

Voor meer informatie en lestijden kun je contact opnemen met Annet Welleweerd via 0523-612747 of 06-10211378 of kijk op de website: www.welleweerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.