Home / archiefcentraal / beschieting ijhorst in onder de loep

beschieting ijhorst in onder de loep

Hij had net daarvoor twee aanwijzingsborden aan palen van de weg gepakt. De borden waren in de directe omgeving uit de grond getrokken. Op het moment dat hij weer in de auto wilde stappen, kwam er uit de struiken een man met een geweer dreigend op hem af. Deze man droeg donkere kleding en een bivakmuts. Hij sprong in de auto, en liet zijn vriendin, die de auto bestuurde er met spoed vandoor gaan.

Gezien de beschadigingen aan de auto heeft de schutter meerdere keren met een luchtdrukwagen geschoten. De schutter is waarschijnlijk een man van 1.90 meter lang. Hij droeg donkere kleding en een bivakmuts. De uitzendingen van Onder de Loep beginnen vanavond om 16.40 uur, 19.40 uur, 21.40 uur en 22.40 uur.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.