Home / archiefcentraal / automobilisten rijden met slok teveel op

automobilisten rijden met slok teveel op

Een 20-jarige automobilist uit Dalfsen heeft in de nacht van woensdag op donderdag zijn rijbewijs in kunnen leveren nadat hij werd gesnapt met teveel alcohol op. De man werd gecontroleerd op de Bontekamp in Dalfsen en blies 1,2 promille. Naast dat de man zijn rijbewijs is moet leveren kreeg hij ook een rijverbod van zeven uur en een proces-verbaal.

Een 29-jarige man uit Ommen werd in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden met een slok teveel op. De man reed in zijn auto op de Haven Noord in Ommen en blies bij controle 1,5 promille. Ook hij kon zijn rijbewijs inleveren. Bovendien kreeg hij een rijverbod van zeven uur en een proces-verbaal.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.