Home / archiefcentraal / anytime ommen genomineerd als horecaheld

anytime ommen genomineerd als horecaheld

Jolanda en William Roke van De Snackerij in Ommen zijn genomineerd voor ‘FastserviceHeld’. Dit horecahelden.nl kun je nog tot woensdag 24 augustus stemmen op de genomineerden. De genomineerden naar de Ommenaren zijn Johan van Weenum en Denise Jansen van McDonald’s Breda Centrum en Ronald Meijer van Pays de Mer in Terneuzen.

Jolanda en William Roke

“Jolanda en William Roke van Snackerij Anytime hebben een heel menselijk beleid en een hecht team. Voor nieuwe medewerkers is er een handboek beschikbaar en iedereen wordt op een prettige wijze ingewerkt. Voor de medewerkers zijn er volop mogelijkheden om een opleiding, training of cursus te volgen. Er is plek voor inbreng van het personeel; en hier wordt ook wat mee gedaan. Hun motto: We doen het samen!”

Een HorecaHeld is… Iemand die zijn collega’s of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca kan behouden. De meester die zijn leerling opleidt, de manager die zijn collega’s inspireert en de gastvrouw die elke dag laat zien hoe je gasten gelukkig maakt. Er zijn veel HorecaHelden. Velen van hen zijn anoniem. Vaak weten HorecaHelden niet eens dat ze bewonderaars hebben. Ze doen gewoon hun werk; elke dag opnieuw.

Onderzoek toont aan dat er een groeiend tekort is aan vakbekwaam personeel in de horeca. De kredietcrisis zorgt voor enige verlichting maar op langere termijn is de vraag structureel groter dan het aanbod. HorecaHelden zijn de voorbeelden die inspireren bij het vinden, binden en boeien van vakbekwaam personeel. Als hulpmiddel voor goed personeelsbeleid heeft SVH de Toolkit ontwikkeld. Door via www.horecahelden.nl de praktische instrumenten en tips uit de SVH Toolkit te gebruiken, kan iedereen een HorecaHeld worden.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.