zomerfeest bij de dennenkampschool

Basisschool de Dennenkamp in Ommen hield vrijdag haar jaarlijkse zomerfeest. Het werd een groot succes door de prijzen bij het rad van fortuin, leuke spelletjes zoals touwtje trekken, blikgooien, grabbelen en enveloppe trekken. Aan de innerlijke mens was ook gedacht, de juffen hadden heerlijke hamburgers en patat gebakken.

Dit jaar was ook het weer de school goed gezind en kon het hele feest buiten op het plein plaatsvinden. Na het nuttigen van een warme hap of snack konden de kinderen zich vermaken op het springkussen of hun geluk bij de spelletjes proberen. De ouders konden onder het genot van koffie en wat lekkers bijpraten.

Landstede opende op dezelfde avond de dagopvang voor kinderen op de locatie Dennenkamp. Na de officiële opening konden de ouders een kijkje nemen in de nieuwe groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De Dennenkamp biedt nu plaats aan de basisschool, de buitenschoolse opvang en kinderdagopvang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.