zomeractiviteiten door welzijn ouderen

Ouderenochtend/soos

Nieuwleusen: op dinsdag- en donderdagochtend is er in ‘de Olmen’ in Nieuwleusen ouderensoos. Hier worden spelletjes gedaan en wanneer u zich hiervoor opgeeft kunt u na afloop gebruik maken van een warme maaltijd.

Hoonhorst: ook in Hoonhorst vindt eenmaal per 14 dagen in zaal Kappers een gezellige ouderenochtend plaats met mogelijkheid tot spelletjes, schilderen, etcetra. Na afloop een warme maaltijd bij zaal Kappers. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij mevr. Melenhorst via 40 1793.

Dalfsen: iedere ochtend is de soosruimte open.

Hessum: Iedere eerste vrijdag van de maand een ochtend met fietsen, wandelen, spelletjes. Aansluitend een warme maaltijd bij restaurant Madrid. Opgave voor de maaltijd isnoodzakelijk en kan via mevr. Noordman via 43 8352.

Zomerbingo

Woendagmiddag 13 juli , 14.30 – 16.30 uur in de Olmen, Oosterveen 21 te Nieuwleusen.

Iedere laatste zondag van de maand kunt u gebruik maken van een warme maaltijd bij het Roode Hert. Bestemd voor zowel echtparen als alleenstaanden. Eerstvolgende maaltijd is31 juli om 13.00 uur. het btreft een twee gangen diner en de kosten bedrage 10 euro. Opgave de donderdag ervoor bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen via 434570.

Koersbal

Op dinsdagochtend en vrijdagmiddag wordt er in Dalfsen, Pleijendal 89, koersbal gespeeld.

Fietsen Nieuwleusen

Iedere tweede woensdag van de maand in samenwerking met toerclub Nieuwleusen. Eerstvolgende keer is 13 juli en er wordt om 13.30 uur gestart bij ‘de Olmen’ , Oosterveen 21 te Nieuwleusen. Opgave niet noodzakelijk.

Bridge

Dalfsen: iedere woensdagochtend wordt er in Pluspunt, Pleyendal 89, recreatief bridge gespeeld. Aanvang 10.00 uur. U behoeft zich hiervoor niet op te geven en er zijn geen kosten aan verbonden.

Nieuwleusen: iedere maandagmiddag van 13.30 – 16.30 uur bridgemiddag. Er wordt niet in competitieverband gespeeld, gezelligheid staat voorop. Beginners en gevorderden kunnen hier terecht en er zijn geen kosten aan verbonden.

Nieuwsgroep

Iedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur vindt in Dalfsen, Pleyendal 89, de nieuwsgroep plaats. Er wordt onder leiding van een docent belangrijke onderwerpen over het nieuws besproken.

Computerinloop

Voor al uw vragen betreffende de computer kunt u terecht in Dalfsen op woensdagmiddag 13 en 27 juli , 14.00 uur tot 17.00 uur, Pleijendal 89 te Dalfsen. Nieuwleusen: donderdagmiddag 14 juli 14.00 uur, de Olmen, Oosterveen 21 te Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.