Home / archiefcentraal / verlate sinterklaas vindt imminkhoeve

verlate sinterklaas vindt imminkhoeve

Ook bestuurslid Geke Neppelenbroek was aanwezig in de functie van fotograaf.

Het bedrag van 195 euro is geïnvesteerd in een duo-fiets. Op deze fiets zitten de begeleider en gehandicapte naast elkaar. De fiets is speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld, met een draaibare zitting voor makkelijke instap, veiligheidsriemen, speciale trappers en electrische trapondersteuning.

De Imminkhoeve wordt deels door vaste krachten gerund en deels door vrijwilligers. In het gastenboek kunnen gasten hun op- en aanmerkingen kwijt: gezien de vele positieve reacties is de opzet van de Imminkhoeve een schot in de roos. Vooral de snoezelkamer is uniek in de wereld.

Directeur Bert Duerink en voorzitter van de stichting Gerrit Dankelman bedanken namens alle betrokkenen de buurtvereniging Rond de Regge hartelijk voor de gift. Iedereen is van harte welkom om in de kantine een kop koffie te komen drinken, en in het winkeltje iets te kopen. Alle opbrengsten komen ten goede aan De Imminkhoeve.

Stichting vakantiecentrum voor gehandicapten De Imminkhoeve is gelegen aan de Lemelerweg 41, 8148 PB Lemele, telefoon 0572-331284, fax: 0572-331622, e-mail: info@imminkhoeve.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.