Home / archiefcentraal / vechtdal krijgt regionale tv zender vechtdal leeft

vechtdal krijgt regionale tv zender vechtdal leeft

Door Nanda van Spijker – In een interview met RTV Oost maakte Erna Ekkelkamp uit Ommen een nieuwe regionale tv-zender bekend. RTV OOst Zet ‘m op 11 had maandagmorgen 11 juli een gesprek met Erna Ekkelkamp, bekend van Vechtdal Centraal en Ommen Leeft, op de Overijsselse Vecht. Tijdens dit gesprek maakte Ekkelkamp bekend dat Ommenleeft vanaf 1 september een regionale tv-zender gaat beginnen onder de noemer van Vechtdal Leeft. Esther Rikken, presentatrice RTV Oost, reageerde: “Dan krijgen we nog een regionale televisiezender!”, waarbij ze Erna, bij wijze van grap, bijna uit de boot wilde duwen.

Deze nieuwe tv-zender zal reportages en programma’s gaan verzorgen, niet alleen vanuit Ommen, maar ook vanaf locaties gelegen in de plaatsen Dalfsen en Nieuwleusen, de omliggende buurtschappen en zal te bekijken zijn in het gehele Vechtdalgebied.

Het interview is te bekijken op RTV Oost van 12.00 tot 16.00 uur zijn er live tv-beelden, met elk heel uur een lokaal journaal.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.