Home / archiefcentraal / varen op melkpakken kan dat

varen op melkpakken kan dat

Directeur Jacco Kleemans vertelt, dat dit idee twee jaar geleden al met twee grote melkpakboten op de Wijthmenerplas is gedaan. Dit jaar is gekozen voor (zeven) kleinere boten, die op de Emmertochtsloot (vlak achter de school) te water zijn gelaten. Een spannend moment voor de botenbouwers en de vele kinderen en ouders, die kwamen kijken. “Dit jaar was ons thema ‘Schipper mag ik overvaren’. Dat thema konden we nu wel heel mooi afronden,” aldus Kleemans. Over twee weken maken de kinderen van groep 8 ‘de oversteek’ naar het voortgezet onderwijs.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.