Home / archiefcentraal / tweemaster trots op haar circusartiesten

tweemaster trots op haar circusartiesten

Door Nanda van Spijker –

Drie dagen lang zijn de driehonderd leerlingen van OBS de Tweemaster bezig geweest met het onder de knie krijgen van vele circusacts. Acts die de kinderen voor die tijd niet kundig waren, werden met hulp van vele ouders en de leerkrachten onder begeleiding van ‘Circus in Bedrijf’ tot rasechte circusartiesten omgetoverd. De sporthal in Nieuwleusen was omgebouwd tot een circustheater waar de leerlingen hun kunsten aan ouders en grootouders, neefjes en nichtjes lieten zien. Kinderen liepen op tonnetjes, waren uitgedost als Mexicaantjes lopend op ballen of lieten met ingestudeerde handigheid ‘powersticks’ in de lucht zweven. De zaal zat tot de nok toe vol en volgens de ouderorganisatie waren er dan ook vijfhonderd kaartjes verkocht.

Na de voorstelling bedankte directeur Martin Sangers de leerkrachten, ouders, maar vooral de kinderen voor hun bijdrage in de zeer geslaagde voorstelling. De Tweemaster koerst met positieve kracht vooruit.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.