Home / archiefcentraal / tweede bissinghdag sport en spektakel

tweede bissinghdag sport en spektakel

.

De Markt wordt de grote trekpleister met een beachvolleybaltoernooi. Tweetallen vanaf tien jaar kunnen zich daarvoor opgeven via de website van de Bissingh. Speciaal voor dit evenement wordt de Markt bedekt met maar liefst 150 kubieke meter zand. Gymnastiekvereniging GVO geeft demonstraties Tumblingspringen op de N34. De streetdancers van OKK laten het publiek meerdere malen zien welke ‘moves’ ze in huis hebben.

Op de N34 vinden diverse atletiekwedstrijden plaats (60m sprint). Leerlingen van de Ommer scholen worden opgeroepen om zich met teams in te schrijven voor wedstrijden boardingvoetbal,volleybal en hindernisparcours. Ook individuele bezoekers kunnen strijden. Zij kunnen bij individuele sporten als darts, hindernisparcours, sjoelen punten verdienen. Degene die de meeste punten heeft, krijgt de Bissinghtrofee.

Op de Markt zijn prijzen te winnen met “Fast Smashing”. Verder zijn daar tal van andere leuke sporten en spelen te doen, zoals levend tafelvoetbal, darten, sjoelen, judo en kickboksen en er staat een springkussen voor de kleinsten.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / tweede bissinghdag sport en spektakel

tweede bissinghdag sport en spektakel

De Markt wordt de grote trekpleister met een beachvolleybaltoernooi. Tweetallen vanaf tien jaar kunnen zich daarvoor opgeven via de website van de Bissingh. Speciaal voor dit evenement wordt de Markt bedekt met maar liefst 150 kubieke meter zand!”

Gymnastiekvereniging GVO geeft demonstraties Tumblingspringen op de N34. De streetdancers van OKK laten het publieke meerdere malen zien welke ‘moves’ ze in huis hebben. Op de N34 vinden diverse atletiekwedstrijden plaats (60m sprint). Leerlingen van de Ommer scholen worden opgeroepen om zich met teams in te schrijven voor wedstrijden boardingvoetbal,volleybal en hindernisparcours. Ook individuele bezoekers kunnen strijden. Zij kunnen bij individuele sporten als darts, hindernisparcours, sjoelen punten verdienen. Degene die de meeste punten heeft, krijgt de Bissinghtrofee.

Op de Markt zijn prijzen te winnen met “Fast Smashing”. Verder zijn daar tal van andere leuke sporten en spelen te doen, zoals levend tafelvoetbal, darten, sjoelen, judo en kickboksen en er staat een springkussen voor de kleinsten. Kortom, de Sport en Spektakeldag is een grote uitdaging voor de sportievelingen onder ons, maar langs de zijlijn ook zeker de moeite van het kijken waard.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / tweede bissinghdag sport en spektakel

tweede bissinghdag sport en spektakel

. Dit jaar wordt de N34 zelfs gedeeltelijk afgesloten voor verkeer. De binnenstad verandert in een groot sportcomplex en zelfs de doorgaande weg langs de Markt wordt van de brug tot de verkeerslichten omgetoverd tot atletiekbaan. Maar liefst 13 Ommer verenigingen halen die dag alles uit de kast om zich te presenteren.

De Markt wordt de grote trekpleister met een beachvolleybaltoernooi. Tweetallen vanaf tien jaar kunnen zich daarvoor opgeven via de website van de Bissingh. Speciaal voor dit evenement wordt de Markt bedekt met maar liefst 150 kubieke meter zand.

Gymnastiekvereniging GVO geeft demonstraties Tumblingspringen op de N34. De streetdancers van OKK laten het publieke meerdere malen zien welke ‘moves’ ze in huis hebben. Op de N34 vinden diverse atletiekwedstrijden plaats (60m sprint). Leerlingen van de Ommer scholen worden opgeroepen om zich met teams in te schrijven voor wedstrijden boardingvoetbal,volleybal en hindernisparcours.

Ook individuele bezoekers kunnen strijden. Zij kunnen bij individuele sporten als darts, hindernisparcours, sjoelen punten verdienen. Degene die de meeste punten heeft, krijgt de Bissinghtrofee. Op de Markt zijn prijzen te winnen met “Fast Smashing”. Verder zijn daar tal van andere leuke sporten en spelen te doen, zoals levend tafelvoetbal, darten, sjoelen, judo en kickboksen en er staat een springkussen voor de kleinsten. Kortom, de Sport en Spektakeldag is een grote uitdaging voor de sportievelingen, maar langs de zijlijn ook zeker de moeite van het kijken waard.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.