tweede bissinghdag met sport en spektakel

en zelfs de doorgaande weg langs de Markt wordt van de brug tot de verkeerslichten omgetoverd tot atletiekbaan. Maar liefst 13 Ommer verenigingen halen die dag alles uit de kast om zich te presenteren.

De Markt wordt de grote trekpleister met een beachvolleybaltoernooi. Tweetallen vanaf tien jaar kunnen zich daarvoor opgeven via de website van de Bissingh. Speciaal voor dit evenement wordt de Markt bedekt met maar liefst 150 kubieke meter zand!”

Gymnastiekvereniging GVO geeft demonstraties Tumblingspringen op de N34. De streetdancers van OKK laten het publieke meerdere malen zien welke ‘moves’ ze in huis hebben. Op de N34 vinden diverse atletiekwedstrijden plaats (60m sprint). Leerlingen van de Ommer scholen worden opgeroepen om zich met teams in te schrijven voor wedstrijden boardingvoetbal,volleybal en hindernisparcours. Ook individuele bezoekers kunnen strijden. Zij kunnen bij individuele sporten als darts, hindernisparcours, sjoelen punten verdienen. Degene die de meeste punten heeft, krijgt de Bissinghtrofee.

Op de Markt zijn prijzen te winnen met “Fast Smashing”. Verder zijn daar tal van andere leuke sporten en spelen te doen, zoals levend tafelvoetbal, darten, sjoelen, judo en kickboksen en er staat een springkussen voor de kleinsten. Kortom, de Sport en Spektakeldag is een grote uitdaging voor de sportievelingen onder ons, maar langs de zijlijn ook zeker de moeite van het kijken waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.