Home / archiefcentraal / twee onder parr voor jos harmsen

twee onder parr voor jos harmsen

Theo Otten uit Nieuw Heeten wist in Parr ronde te komen (54 slagen) en kreeg negen punten bij geschreven. De uit Raalte afkomstige Hans Strijkveen en Nijverdaller Herman Scholten scoorden een ronde van 56 slagen goed voor acht punten. Hellendoorner Jan Nekkers en Ommenaar Jan Hekman en Gerrit Koggel uit Dalmsholte kregen zes punten bij geschreven voor hun ronde van 57 slagen. Daan van Kalken uit Lutten en Lemelnaar Harry Eshuis scoorden een ronde van 58 slagen en kregen drie punten bij geschreven.

In het tussen klassement voor de strokeplay competitie gaat bij de heren Hans Strijkveen op kop met 109 punten, Theo Otten staat tweede met 85 punten welke weer gevolgd wordt door Jos Harmsen met 84 punten. Bij de senioren gaat Herman Scholten op kop met 102 punten, tweede staat hier Jan Hekman uit Ommen met 48 punten gevolgd door Harry Eshuis met 45 punten.

Voor het stableford klassement waren deze week de tien punten voor Daan van Kalken uit Lutten met zijn ronde van 58 slagen scoorde Daan 46 stableford punten en kreeg 10 punten bij geschreven voor het tussenklassement. Anja Duerink uit Lemele scoorde met haar 63 slagen 41 stableford punten goed voor 9 punten in het tussen klassement. 8 wedstrijd punten waren er voor Jos Harmsen en Gerrit Tempert na een respectievelijke ronde van 52 en 62 slagen elk goed voor 39 stableford punten. Gerrit Koggel en Jan Nekkers hadden 57 slagen nodig en scoorden 38 stableford punten en deze waren weer goed voor 6 wedstrijd punten. Jan Hekman uit Ommen had ook 57 slagen nodig welke 36 stableford punten opleverde en 4 punten voor het tussenklassement stabelford. Bij stableford wordt rekening gehouden met het niveau van de deelnemers, als men een lage handicap heeft moet men ook in minder slagen rond kunnen komen over de 18 holes.

Anja Duerink gaat in het tussen klassement op kop met 70 punten en ook bij de dames, Diny Fransen staat hier tweede bij de dames met 41 punten welke weer gevolgd wordt op één punt door Dinie Hekman. Bij de senioren gaat Gerrit Tempert op kop met 56 punten, gevolgd door Herman Scholten met 51 en Henk Bendijk met 48 punten. Bij de Heren gaat Henri Duerink op kop met 41 punten gevolgd door Erwin Scholten met 38 en Jos Harmsen met 36 punten. Zie voor de volledige uitslagen op www.nppb.nl baan lemele competitie.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.