tuinset voor gasthoeve de zonnebloem

Gasthoeve de Zonnebloem bevindt zich in het buitengebied van de gemeente Ommen en is in juni 2009 opgericht door Klaas en Herma Kuiper. De Gasthoeve biedt dagactiviteiten aan ouderen die het buitenleven gewend zijn. Een aantal maanden geleden hebben Klaas en Herma een beroep gedaan op het Unifonds.

Met een mooie zomer in het verschiet had het paar de wens om een nieuwe tuinset voor alle gasten aan te schaffen. Zo kunnen de gasten met het mooie weer genieten van de prachtige natuur en dieren om hen heen. Dat de nieuwe tuinset goed werd ontvangen, was overduidelijk. Vol trots namen de gasten de nieuwe set in gebruik.

‘Ik ben erg blij dat we dit geschenk vanuit het Unifonds hebben ontvangen. De gasten zijn er zo blij mee en vooral in deze periode van het jaar kunnen ze er optimaal van genieten’, aldus Klaas Kuiper. Het Unifonds van Univé De Onderlinge is een fonds van én voor leden van Univé De Onderlinge. Het fonds stelt jaarlijks een bedrag beschikbaar om projecten en instellingen met een breed maatschappelijk draagvlak te ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.