Home / archiefcentraal / trotse prijswinnaars bij unive nieuwleusen

trotse prijswinnaars bij unive nieuwleusen

Door te raden welke Univé Reisverzekering door de Consumentenbond was uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’ konden de deelnemers kans maken op kaartjes voor een thuiswedstrijd van sc Heerenveen. Uit de vele goede ingevulde antwoordformulieren zijn de heer Schmidt, familie Koller en mevrouw Brinkman uitgekozen tot winnaars. Zij gaan het komende voetbalseizoen genieten van een thuiswedstrijd van SC Heerenveen. Tijdens de prijsuitreiking hebben de prijswinnaars al een Heerenveen sjaal ontvangen, zodat ze als echte supporters kunnen genieten van een mooie wedstrijd.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.