tropisch zomerfeest bij bso dalfsen

Voor het zomerfeest van de BSO waren alle kinderen en hun ouders uitgenodigd. Iedereen had wat lekkers meegenomen en de kinderen hadden vooraf cakes en cupcakejes gebakken, fruit gesneden en sandwiches gemaakt met sla uit de moestuin van de BSO. Ook de vlaggetjes waren zelfgemaakt: “Ze zijn van stof dus kunnen we ze hergebruiken”, aldus aldus Cindy Veltman die de BSO samen met collega Natasja Jansen ‘runt’.Nadat iedereen had gegeten konden de kinderen spelletjes doen, zoals Vier op een rij en Mens erger je niet op grootformaat.

Net als vorig jaar waren er ook deze keer veel ouders. Veltman: “Wij zitten in het Beatrixgebouw en dus niet bij een school. De ouders van ‘onze’ kinderen spreken elkaar dus niet zo vaak, ze kennen elkaar immers niet van de basissschool. Bovendien halen en brengen ze hun kinderen op verschillende tijden. Dan is het mooi om te zien dat ze het goed met elkaar kunnen vinden.”

Het zomerfeest vond – vanwege het succes van vorig jaar – voor de tweede keer plaats. Bedoeling is dat het een jaarlijkse traditie wordt waarmee de BSO het schooljaar op een leuke en gezellige manier afsluit. Veltman: “De ouders vonden het zelfs zo leuk dat ze vaker een feest willen, bijvoorbeeld bij de start van het jaar in januari. Dat is een mooi moment voor een sfeervol, winters Nieuwjaarsfeest.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.