Home / archiefcentraal / top weekend voor bergruitertjes lemele

top weekend voor bergruitertjes lemele

Enkele ruiters van de Bergruitertjes uit Lemele hebben op zaterdag deelgenomen aan de kringkampioenschappen in Slagharen.

Britt Exel reed op haar pony een keurig klassiek parcour in de klasse B cat. A goed voor 46,5 stijlpunten. In het progressief ging het iets minder, daar kreeg ze vijf stafpunten. Maar bij elkaar opgeteld was het goed voor een tweede plek in de kring en werd ze reserve kampioen en mag ze naar de Overijsselse

kampioenschappen.

Shenay Bosch reed met haar C Pony ook een keurig klassiek parcours in de CB en een goed progressief waarbij ze de viere plaats behaalde. Deze resultaten bij elkaar zorgden ervoor dat zij kringkampioen werd in haar klasse.

Bente Exel reed zaterdag voor het eerst een concour met haar pony Dinky Toy in de klasse B cat D. Ze reed een keurig rondje dat goed was voor 50 stijlpunten wat een derde prijs opleverde. In het progresief werd ze eerste. En zo werden Bente en Dinky Toy kringkampioen in de klasse B/D.

Later die middag moest Bente nog met haar pony Rocky een parcour rijden in de klasse M cat C. In het klassieke parcour werd ze eerste in haar klasse en ook het twee fasen parcour ging heel goed. Zo werd Bente werderom kringkampioen nu met Rocky in de klasse M cat C. Tevens was ze de beste combinatie in de M wat nog een extra prijs opleverde.

Top weekend dus met drie kringkampioenen en een reserve kampioen, iets waar de club uitermate trots op is.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.