Home / archiefcentraal / toch borgstelling nieuwbouw ziekenhuis

toch borgstelling nieuwbouw ziekenhuis

De Raad van Bestuur heeft woensdag 6 juli contact gezocht met de gemeente Hardenberg om het verloop van de raadsvergadering aangaande de borgstelling door te spreken. Mogelijke misverstanden zijn hierbij uit de weg geruimd.

In de afgelopen periode is er, met wederzijds respect, intensief overleg geweest tussen de Saxenburgh Groep en de gemeente Hardenberg over de verdere ontwikkeling van het gezondheidspark. Deze ontwikkeling staat in directe relatie tot de nieuwbouwplannen van het ziekenhuis.

De Saxenburgh Groep ziet het besluit van de gemeenteraad om in te stemmen met een borgstelling van 1 miljoen euro als een duidelijke en positieve ondersteuning van haar intenties om de nieuwbouwplannen vanaf 2012 ook daadwerkelijk te realiseren, zoals ook al eerder verklaard. Zij zijn de gemeenteraad dankbaar voor hun besluit, wat het College van B&W mandateert om, indien nodig, over te gaan tot een borgstelling.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.