Home / archiefcentraal / thuiszorgorganisatie bions nu ook in ommen

thuiszorgorganisatie bions nu ook in ommen

Er wordt gewerkt met kleine zelfsturende teams van acht tot tien medewerkers. Cliënten krijgen een vaste hulp en bij bijzonderheden vervanging van een vertrouwde medewerker binnen het team. Open en eerlijk zijn in wat je doet, daar staat BiOns voor. Naast hulp in het huishouden biedt deze thuiszorgorganisatie ook diverse servicediensten aan. Dit is bijvoorbeeld een boodschappendienst, een klussendienst, maaltijdservice en tuinman. Op deze manier wil BiOns het je nog gemakkelijker maken. Voor meer informatie: www.BiOns.nl of 085-8500163.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.