Home / archiefcentraal / the voice of ommen de finale

the voice of ommen de finale

Avonden waar in ieder geval één ding duidelijk is geworden. Ommen barst van het muzikale talent. Lilian plaatste zich gisteren als winnaar van de laatste voorronde overtuigend voor de finale. Goed was het al met een nummer van Anouk en Melissa Etheridge, maar verlost van alle spanning ging ze tijdens de toegift wel helemaal los. Het spontane duet met de 11 jarige Veerle, de jongste deelnemer van de avond was meer dan aandoenlijk.

Woensdag 3 augustus is de finale van de Voice of Ommen tijdens de Ommer Bissinghdag Dans en Muziek. Vanaf 12.00 uur is het podium op het Kerkplein gereserveerd voor de 15 finalisten. De jury wordt dan ook geholpen door het publiek wat het zij kan middels SMS mede bepalen wie er met de hoofdprijs van door gaat.

De beste drie deelnemers gaan 28 augustus optreden tijdens het Festival de Vecht. De winnaar gaat ook de studio van Jan Kistjes in voor de opname van een eigen CD. De hoofdprijs van de Voice of Ommen 2011 is een geheel verzorgde reis naar Parijs voor 2 personen.

Om alvast in de stemming te raken staat er vanaf zondag op ommerbissingh.nl een filmpje met live opnames van alle finalisten.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.