Home / archiefcentraal / super ronde jos harmsen vier onder parr

super ronde jos harmsen vier onder parr

Gerrit Koggel en Herman Scholten hadden deze ronde 56 slagen nodig om de 18 holes te bedwingen en kregen negen punten bijgeschreven. Zeven punten waren er voor Harry Eshuis, Hans Strijkveen, Henri Duerink en Joep van Mourik voor hun ronde 57 slagen. Drie punten voor Jan Hekman ronde 58 en twee punten voor Martin Holterman, Jan Nekkers en Bert Duerink voor hun ronde 59. In het tussenklassement heeft Hans Strijkveen de leiding met 130 punten, Herman Scholten volgt op twee punten en Jos Harmsen is met 114 punten nu derde.

Ook in de stableford klassement gingen de tien en negen punten naar respectievelijk Jos Harmsen en Gerrit Koggel. Jos zijn 50 slagen waren goed voor 40 stableford en de ronde 56 van Gerrit waren goed voor 39 stablefordpunten. Henri Duerink sleepte met zijn ronde 57 evenals Wim Grondman met zijn ronde 68, 37 stableford punten bij elkaar. Deze vier spelers speelden dus voor elk punt boven de 36 hun handicap met 0,2 punten per punt naar beneden.

In het tussen klassement gaat hier Anja Duerink nog steeds aan de leiding met 80 punten, gevolgd door Jos Harmsen en Gerrit Tempert met 62 punten. Aan het eind van het jaar zijn er prijzen te verdelen in de verschillende klassen, namelijk Heren, Senioren en Dames. Onderling is er dus ook veel strijd om in deze klassementen op het podium te komen. Zie voor de volledige uitslag www.nppb.nl baan lemele

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.